aohelp logo

 

 

 

Campanie de informare ”Ești informată – ești protejată”!

Atunci când vrei să vezi lucruri bune în jurul tău, începi să le produci. IMPLICAREA aduce cu sine mai mult decât dovada. Aduce sufletul și rațiunea împreună la masa de lucru. În plus, implicarea aduce voința din rafturile prăfuite ale indiferenței. Implicarea este VOINȚĂ.
💥 Dăm START campaniei de informare despre violența împotriva femeilor prin distribuția broșurilor cu informații utile despre violența în familie, care nu a dispărut nicăieri – trăiește în continuare în familiile din diasporă.
Facem APEL📢 către fiecare dintre voi. Haideți să ne unim forțele și să informăm împreună cât mai multe femei – victime ale violenței domestice despre serviciul – LINIA ROȘIE în Franța.
❤ Campania ”EȘTI INFORMATĂ – EȘTI PROTEJATĂ” va dura lunile Septembrie – Octombrie. În toată această perioadă invităm persoanele ce au activități comerciale în Franța (saloane de frumusețe, servicii de frumusețe la domiciliu, restaurante, etc) – să se implice activ în distribuirea broșurilor informative ”EȘTI INFORMATĂ – EȘTI PROTEJATĂ” pentru clientele sale vorbitoare de limbă română.
Astfel aceste broșuri vor putea fi văzute de femei, care poate nici nu ai bănuit că au nevoie de ajutor psihologic și juridic în vederea ieșirii dintr-un cerc vicios al violenței.
❤ Cerem suportul tău, chiar dacă nu ești victimă a violenței domestice, distribuie și transmite această informație mai departe. Ajută femeile să fie informate, să știe că nu sunt singure.
Doar contribuind toți împreună ne putem face vocea auzită, iar mesajul nostru ar putea să ajungă la cât mai multe femei. Care ulterior vor fi protejate și informate în cadrul serviciului LINIA ROȘIE în Franța.
🤝 Dacă te afli în Franța și ești în conexiune cu alte femei, prestezi servicii de frumusețe, comerț sau pur și suplu ești încununată de multe femei. Te invităm să faci parte din echipa noastră/să devii partener și să distribuim împreună aceste broșuri.
Dacă ai nevoie de ajutor, te afli în diaspora și ești victima violenței domestice, ne poți contacta în fiecare zi de LUNI, ora 9:00 -12:00 și în cazuri de urgență la orice oră 06 49 58 73 50 ☎️☎️☎️

Activitatea 1. 

Sărbătorim primul succes🥳 al campaniei ”EȘTI INFORMATĂ – EȘTI PROTEJATĂ”!
Mulțumim cu recunoștință stomatologiei Centre dentaire Visdent că ne aduce mai aproape de femeile ce au nevoie de suportul nostru.
💥 Acum broșurile informative pot fi găsite cu ușurință la Centre Dentaire Visdent, adresa – Montigny-lès-Cormeilles, France. Broșurile conțin informație prețioasă pentru femeile ce au nevoie de ajutor psihologic și juridic în vederea ieșirii din cercul vicios al violenței.
Tot ei sunt gata să ofere consultații gratuite beneficiarilor noștri❤
O mică paranteză👉 clinica stomatologică este în căutare de asistentă în birou. Dacă ești în Franța și vrei să te încadrezi în câmpul muncii ei sunt deschiși să colaboreze.
🚀 Haideți să ne unim forțele și să informăm împreună cât mai multe femei – victime ale violenței domestice despre serviciul – LINIA ROȘIE în Franța. Pagina de facebook LINIA ROSIE

Activitatatea 2

”EȘTI INFORMATĂ – EȘTI PROTEJATĂ”!
💥 Acum broșurile informative pot fi găsite cu ușurință la Épicerie fine de l’Est, adresa – 89 rue Jean Bart, 95240 Cormeilles en Parisis.
Mulțumim pentru receptivitate proprietarilor ce ne-au oferit oportunitatea de plasa broșurile în magazin – mai aproape de femeile ce au nevoie de ajutor psihologic și juridic în vederea ieșirii din cercul vicios al violenței.
🚀 Haideți să ne unim forțele și să informăm împreună cât mai multe femei – victime ale violenței domestice despre serviciul – LINIA ROȘIE în Franța.
📣 Cerem suportul tău, chiar dacă nu ești victimă a violenței, distribuie și transmite această informație mai departe. Ajută femeile să fie informate, să știe că nu sunt singure.
📣 Dacă te afli în Franța și ești în conexiune cu alte femei, prestezi servicii de frumusețe, comerț sau pur și suplu ești încununată de multe femei. Te invităm să faci parte din echipa noastră/să devii partener și să distribuim împreună aceste broșuri.

 Activitatea 3 

Unde mai pot găsi femeile broșurile informative despre serviciul Linia Roșie?
La ÉOS Beauty Center, Strada Pierre Semard 27 75009 Paris
💥 Este partenerul nostru de încredere când vine vorba de proiectele Linia Roșie, dar și alte platforme.
În timp ce femeile vin să se răsfețe la salon, pot citi și informație prețioasă despre violența domestică – o problemă socială care afectează viața mai multor membri ai familiei.

Activitatea 4 

Mulțumim Maison municipale de quartier Plateau – Monmousseau că a acceptat să ne fie partenerul nostru în distribuirea broșurilor informative.
⚡ Acum acestea pot fi găsite și la adresa: 17, rue Gaston Monmouseau – 94200 Ivry-sur-Seine.
Cu fiecare implicare a partenerilor noștri, dar și a întregii echipe suntem tot mai aproape de atingerea scopului campaniei ”EȘTI INFORMATĂ – EȘTI PROTEJATĂ”🌺
Facebook
Twitter
LinkedIn