aohelp logo

Stimate Donator/ Donatoare vă salutăm!

Stimate Donator/ Donatoare,

Cu o inimă plină de recunoștință, dorim să vă adresăm cele mai sincere mulțumiri pentru contribuția dumneavoastră generoasă în sprijinirea unei cauze atât de semnificative. Donația dumneavoastră ne-a atins profund și a avut un impact imens în ajutorul unei femei și a copiilor săi, care se luptă să depășească provocările dificile cu care se confruntă.

Femeia pe care ați ajutat-o este o victimă a violenței domestice și, cu această donație, sunteți parte din schimbarea vieților lor. Trebuie să subliniem că această mamă curajoasă are trei copii, dintre care unul se confruntă cu o situație specială, CES-ul fiind o provocare zilnică pentru întreaga familie. Cu ajutorul dumneavoastră, vom putea oferi nu doar un acoperiș sigur și cald, ci și o șansă reală de a începe o nouă viață.

Echipa HELP dorește să vă transmită recunoștința sa profundă pentru faptul că ați fost alături de noi în această călătorie a speranței și reconstrucției. Fiecare gest de bunătate și generozitate aduce lumina în viețile celor aflați în dificultate și creează un impact pozitiv care va rămâne pentru totdeauna.

Dorim să vă asigurăm că fiecare leu din donația dumneavoastră va fi folosit cu grijă și responsabilitate pentru a asigura că această familie primește sprijinul de care are nevoie. Suntem onorați să avem susținerea dumneavoastră și să putem acționa ca o punte între inimi generoase și oameni aflați în suferință.

Încă o dată, vă mulțumim din suflet pentru bunătatea și compasiunea dumneavoastră. Vă asigurăm că gestul dumneavoastră face o diferență reală în lume și că veți rămâne în inimile noastre și ale celor pe care îi ajutăm.

Mulțumim 🙏

Cu recunoștință profundă și considerație, Echipa HELP

Detalii de contact: aohelp19@gmail.com;

+37361112111